Niklas R resized 8 2019
... är doktorand  (i pedagogik), deltidsföretagare. Tidigare har jag varit yrkeslärare. Det här är en yrkesblogg skriven utgående från dessa roller.
Min yrkesprofil finns på LinkedIn. Deltid driver jag ett mikroföretag som du hittar här: Ingenjörsbyrå Rosenblad.
Skriv mig gärna ett e-post om du vill ha kontakt!
---
… is a PhD candidate (in Eucational Sciences) and a part-time entrepreneur. Earlier, I used to be a VET-teacher. This blog is mainly is written based on these roles.
My professional profile You can find on LinkedIn. Part time I run an engineering micro-agency, that can be found here: Ingenjörsbyrå Rosenblad. 
Please, just send me an e-mail if you want to get in contact! 

En Jul, en skillnad, ett ansvar, ett löfte oändligt större än inget alls.

Om du har någon som behöver dig och litar på dig, är det så oändligt många fler än ingen alls. Om du har en liten splittrad familj, eller en stor och stökig är den en oändligt mycket finare familj än ingen alls. Och om  du har en vän, är det oändligt många fler än om du inte hade någon. Julen är ett budskap om kärlek.

Om du inte hade råd att köpa julklappar, så gör det inget. Omtanke kan inte köpas. Men Julen är fortfarande ett budskap om omtanke.
Att ta ansvar gör skillnad, och det är oändligt mycket mera, än om du inte gjorde någonting.

I ett land där så många misshandlar, i en stad där barn är rädda, i en värd där vi blundar, är julen fortfarande märkligt nog ett budskap om ansvar. I en värld med så många krig, så mycket våld, är julen fortfarande ett budskap om fred.

Om i år är första året du beslöt att inte använda våld, är det en förändring till en oändligt mycket bättre tillvaro för någon som kanske älskar dig. Julen är fortfarande ett budskap om kärlek.

I år kan bli julen du tog hand om dig själv, din familj, dina barn. För dig är julen ett budskap om människovärde.

God Jul!
Niklas
Niklas Rosenblad
Tfn: 040 718 5929
E-mail: niklas.h.rosenblad@gmail.com

© Niklas Rosenblad 2018. Created by MR MEDIA