Niklas R resized 8 2019
... är doktorand  (i pedagogik), deltidsföretagare. Tidigare har jag varit yrkeslärare. Det här är en yrkesblogg skriven utgående från dessa roller.
Min yrkesprofil finns på LinkedIn. Deltid driver jag ett mikroföretag som du hittar här: Ingenjörsbyrå Rosenblad.
Skriv mig gärna ett e-post om du vill ha kontakt!
---
… is a PhD candidate (in Eucational Sciences) and a part-time entrepreneur. Earlier, I used to be a VET-teacher. This blog is mainly is written based on these roles.
My professional profile You can find on LinkedIn. Part time I run an engineering micro-agency, that can be found here: Ingenjörsbyrå Rosenblad. 
Please, just send me an e-mail if you want to get in contact! 

Inledningsvis

Nya sidor för ESR Elkonsulten har öppnats idag. Sidorna redigeras och uppdateras av mig (undertecknad). Sidornas tekniska arkitektur och upprätthållande av plattform sköts av MR MEDIA i Ekenäs.

På den här sidan kommer jag (åtmistone nu inledningsvis) att försöka skapa ett flöde av aktuella saker som händer, samt tankar som uppstår gällande lärandeprocesser (mina egna och kanske också andras). Främst kommer ärenden och tankar kring yrkeslär- och coachingfrågor, samt material och tankar tangerande dessa ämnen att presenteras här. Tanken är att sidan ska fungera som stöd för ett kunskapsportfolio, men också samtidigt vara en informationslänk för den som känner sig intresserad av att ta del av min profil som lärare och ledare. 

Till mitt yrke är jag ingenjör. Just nu (och sedan snart 15 år tillbaka) arbetar jag som ägarföretagare med arbetsbild ledande elplanerare, föreläsare och utbildare vid Eltjänst Rosenblad Ab. Jag fungerar också som timlärare vid Yrkeshögskolan Novias program Automationsteknik och IT inom eltekniska ämnen. Denna bisyssla har jag haft under läsåret 2013-14, och kommer även att fortsätta under kommande läseår 2014-15. Tidigare har jag varit verksam som timlärare bl.a. vid el- och automationslinjen på Axxell Utbildning, Karis.

Hittills har jag har haft lyckan och privilegiet att få studera och utvecklas, egentligen under hela mitt vuxna liv. Åtminstone käns det på det personliga planet som en utveckling (men andra får behålla sig rätten att eventuellt ha avvikande tycke). Just nu studerar jag till behörig yrkeslärare vid HAAGA-HELIA Ammatillinen opettajakorkeakoulu i Helsingfors. Inledningsvis kommer en fortsatt väg av utveckling (jag även just nu vandrar) att beskrivas på dessa sidor.

Trevlig sommar!
Hälsar Niklas

Niklas Rosenblad
Tfn: 040 718 5929
E-mail: niklas.h.rosenblad@gmail.com

© Niklas Rosenblad 2018. Created by MR MEDIA