Niklas R resized 8 2019
... är doktorand  (i pedagogik), deltidsföretagare. Tidigare har jag varit yrkeslärare. Det här är en yrkesblogg skriven utgående från dessa roller.
Min yrkesprofil finns på LinkedIn. Deltid driver jag ett mikroföretag som du hittar här: Ingenjörsbyrå Rosenblad.
Skriv mig gärna ett e-post om du vill ha kontakt!
---
… is a PhD candidate (in Eucational Sciences) and a part-time entrepreneur. Earlier, I used to be a VET-teacher. This blog is mainly is written based on these roles.
My professional profile You can find on LinkedIn. Part time I run an engineering micro-agency, that can be found here: Ingenjörsbyrå Rosenblad. 
Please, just send me an e-mail if you want to get in contact! 

Sommarplugga


CoachingHar fått i uppdrag att referera (och även, antar jag ju, lära mig någonting av) denna utgåva av David Clutterbuck. Nå, det är bara 270 sidor text, men i form av rätt så tätt skriven akademisk engelska. Jag ska redan nu erkänna att jag då och då behöver hjälp av tablettens eng-sve ordlista. Jag har plattan i famnen bredvid mig, och vissa undrar (ser jag på minen) om jag lider av så där uppenbara koncentrationssvårigheter.

Hittills har jag också (erkännande #2) gjort av med en avundsvärd mängd Marianne, men det tar sig nog. Jag lovar, jag lovar ...
Niklas Rosenblad
Tfn: 040 718 5929
E-mail: niklas.h.rosenblad@gmail.com

© Niklas Rosenblad 2018. Created by MR MEDIA